Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


woensdag 7 juli 2010

Summer sale

Sale
Rust in de tent! Hei Hei is weer thuis na de party's en de country fair. De sale is begonnen! Hieronder vind je een greep uit onze sale artikelen. Op alle zink en draadwerk geven we 20% korting en daarnaast hebben we een aantal zomerartikelen leuk geprijsd!
A.s. vrijdag zijn we open van 17.00 uur tot 21.30 uur en woensdag 14 juli zijn we vanaf 19.00 uur tot 21.30 uur geopend. We gaan ruimte maken voor de najaarscollecties.

Najaar
 We zullen vast een tipje van de sluier oplichten; we zien veel paars en oud roze, ook de hartjes blijven in, daarnaast zien we veel vogeltjes. We hebben de eerste gidsen deze week ontvangen en het ziet er allemaal geweldig uit. Wij zitten al bijna met ons hoofd in de kerstbomen terwijl we in Nederland tropische temperaturen beleven en nog met vakantie gaan. Toch is de voorpret altijd het leukst! Als je de foto hieronder ziet zal je ons kunnen begrijpen, ziet het er niet fantastisch uit!!!