Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


woensdag 7 april 2010

Nieuwsbrief en nieuwe artikelen

Afgelopen weekend hebben we een primeur gehad. De eerste nieuwsbrief is eruit!
Als openingsaanbieding hebben we olijfboompjes van €19,95  voor €15,--
Bij elke bestelling sturen we een verrassing mee, een lief aardigheidje.

Uit Denemarken hebben we geweldige horloges binnen gekregen. Een heren zakhorloges maar nu in een modern jasje aan een lederen veter.
Mijn schoonzussen waren er gelijk weg van  en hebben er direct elk één meegenomen. "Nu kan ik tenminste aan beide polsen armbanden dragen," was één van de opmerkingen. Verder hebben we leuke off white bekers binnen gekregen met een klein ornamentje. Ze zijn van een groot formaat zodat je er een lekkere grote kop thee of koffie verkeerd in kan nemen.

Om de activiteiten van onze webwinkel te vergroten geven we hip's (home interior party's). We komen dan bij jou thuis en maken in een hoekje van jou huis een kleine winkel. Iedereen kan de artikel zien, aanraken en vasthouden. De gastvrouw krijgt van ons een leuke attentie. Met webwinkelen hoef je, je luie stoel al niet uit, maar met onze hip komen ook nog eens met de spullen bij je thuis!