Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


donderdag 29 april 2010

Nieuwe spullen en eerste HIP

Afgelopen week was een drukke week. Allereerst hadden we het beide druk met onze loondienstbaan, kregen we een zending uit Denemarken binnen en hadden we onze eerste HIP.

Chic Antique, Denemarken
We kregen een zending uit Denemarken binnen met super mooie spullen van Chic. Mooie sjaals, grote zinken schalen, leuke klemmetjes en mooie kannetjes.
De zending uit Denemarken bevatte tot onze verbazing veel spullen die we niet hadden besteld. Na overleg met Denemarken werd het teveel ontvangen opgehaald door een vervoerder. Het moest wel op een pallet staan en geseald zijn! (Leuk, wij werken niet op een groothandel waar we allerhande verpakkingsmaterialen voor handen hebben.) Gauw het plastic van hun zending uit de prullenbak en zo goed als het ging om de dozen geplakt. Een beetje plakband doet wonderen! De vervoer kwam, schudde eens aan de dozen en vond het gelukkig goed genoeg en laadde in.

Hei Hei on tour
De eerste HIP (home interior party) is al weer voorbij. Het was een ontzettende gezellige avond met veel enthousiaste mensen. Gastvrouwe Gretha had haar eettafel al helemaal leeggemaakt en er zelfs een extra tafel bijgezet. We waren allemaal best een beetje zenuwachtig, kregen we alles op tijd uitgepakt? Hadden we alles wel bij ons? Komen er wel mensen? Stipt half acht kwam onze eerste gast aan en binnen een half uur stond de woonkeuken vol. Iedereen was gezellig aan het kletsen en ondertussen werden de spullen bekeken, geshowd en gekeurd. Rond half tien ging de laatste gast weg en binnen een half uur hadden we alles weer aan kant (wat
overigens sneller ging dan we hadden verwacht). 
Gretha bedankt voor de gastvrijheid, het was een succes!