Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


maandag 3 mei 2010

Nieuwsbrief

Nieuwsbrief
Omdat veel mensen vragen hoe het met de webwinkel gaat zijn we vanavond maar (weer) een beetje brutaal geweest en hebben vele van jullie gewoon een nieuwbrief toegestuurd. Hopelijk vinden de meeste het niet erg. Mocht dit wel het geval zijn dan langs deze weg alvast onze excuses.

Nieuwe artikelen
Vandaag hebben we nog even overleg gehad of we wel voldoende spullen in huis hebben voor de a.s. maanden met een aantal fairs op de agenda. We denken van niet en zijn alweer de websites van onze leveranciers(Bloomingville, House Doctor en Chic Antique) aan het afstruinen. Gelukkig zijn de krijtborden in hartvorm weer binnen.( ook gezien in de Ariadne at home april 2010) en krijgen we deze week geweldige rekjes met hartvormige haakjes binnen.Leuk voor in de keuken, huiskamer of gang, je kunt er een gezellig hoekje mee maken.
Zodra ze binnen zijn laten we het jullie weten!
Natuurlijk zijn we ook op zoek naar nieuwe leveranciers maar dat houden we nog even geheim, tot het definitief is.

Soms krijg je ook zomaar de vraag binnen of je aan een fair wil deelnemen. We vragen ons gelijk af hoe komen die nu aan ons adres, maar eigenlijk maakt het ons niet veel uit hoe ze eraan komen. We vinden het wel fijn dat we in een adressen bestand zitten dat wordt aangeschreven. (Als particulier zou je helemaal niet blij zijn als je emailadres zomaar wordt doorgegeven, maar wij nu even wel) We hebben ons naar aanleiding van deze mail  ingeschreven voor een fair in Borculo op 5 en 6 juni, boerengenot (http://www.boerengenot.nl/). Misschien zal men wel denken wat moet je zo ver weg van Leusden. Maar we zijn tenslotte een webshop en klanten uit heel Nederland kunnen bij ons kopen. Dus wij gaan ons zelf promoten in Borculo en omstreken.
A.s. zaterdag 8 mei gaat Hei Hei on tour en voor het eerst naar een fair, reuze spannend! De landgoedmarckt op landgoed de Schaffelaer verwacht Hei Hei.