Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


zaterdag 15 mei 2010

Voorbereidingen

Hei Hei on tour
Maurien is weer veilig terug in Nederland na een heerlijke vakantie. Helaas voor haar mag ze direct weer aan het werk want volgende week staan we in Ommen op de Summer fair. Gisteren en vandaag doorgesproken wat er allemaal moet gebeuren voor volgende week. Eigenlijk komt er altijd meer bij kijken dan je van te voren bedenkt. B.v. hoe gaan we onze stand inrichten? We hebben een tent van 3 x 3 meter besteld. Achteraf is dat dan toch weer kleiner dan je eerst dacht. Maar we zijn eruit, hoe we onze tafels neerzetten, welke aankleding we gaan gebruiken en welke spullen we meenemen.
Gelukkig kwam de groenteboer vanochtend met de mededeling dat de appelkisten leeg waren gemaakt en dus afgehaald konden worden. Niet te geloven precies op tijd, terwijl er werd gezegd dat het nog wel één maand kon duren! De kisten gaan we gebruiken om wat hoogte in onze stand aan te brengen. En ze worden tevens gebruikt voor vervoer van onze spullen. Tot nu toe deden we dat in onze boodschappenkratjes, bananendozen en boodschappentassen. Vanaf nu gebruiken we ze weer waarvoor ze bedoeld zijn en lopen we niet te slepen met allemaal losse boodschappen.
Zomerse spullen
Morgen gaan we nog wat inkopen doen bij de groothandel, opzoek naar wat zomerse spulletjes. Dat hebben we allemaal wel nodig met het sombere weer van de afgelopen weken, spulletjes waar je vrolijk van wordt.
Wij hebben in ieder geval voor volgend weekend lekker weer besteld, laten we hopen dat onze wens uitkomt, dan heeft iedereen het.