Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


zaterdag 8 mei 2010

Landgoedmarckt Schaffelaer II

Hei Hei on tour op de landgoedmarckt op Landgoed De Schaffelaer in Barneveld.
Als je zo´n dag boekt hoop je altijd op een echte lente dag met een zonnetje en zo´n graad of 18. Zo´n dag waarop veel mensen erop uit trekken en zin hebben om iets leuks te doen. Helaas kwam er geen zon van boven maar in de ochtend vooral regen. Het was onaangenaam koud en bezoekers liepen met paraplu´s over de marckt. Slechter kun je het eigenlijk niet treffen.Ondanks het weer was het een leuke marckt met ontzettend veel afwisselend assortiment. We hadden een leuk plekje met tokkelende kipjes en af en toe een kukkelende haan. Dit gaf ons echt een marckt sfeertje.
We kregen veel positieve reacties op onze stand en vele waren nieuwsgierig waar we vandaan kwamen en namen een kaartje van ons mee.
(O)ma heeft met verkopen haar best gedaan, ze mag aanblijven! De samenwerking was uitstekend, de een het inpakwerk terwijl de ander de aankoop afhandelde.  
Op de foto's kun je zien hoe onze kraam eruit zag. (Natuurlijk wel even genomen toen het droog was, anders wordt men er troosteloos van.) Het was een leuke dag, de eerste fair- ervaring is binnen!