Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


dinsdag 25 mei 2010

Einde fairHei Hei is weer thuis! De spullen staan weer in de showroom, weliswaar niet uitgepakt, maar de auto kan weer voor het gezin gebruikt worden.
We kunnen terug kijken op een gezellige beurs met veel nieuwe contacten. Het leuke is dat je zoveel leuke nieuwe mensen ontmoet, die het allemaal leuk vinden om voor andere leuke dingen in te kopen of te maken. Zo stond schuin tegenover ons de stand van bontgeblokt. Allemaal leuke spulletjes, veelal zelf gemaakt, van leuke vrolijke Hollandse stofjes. Echt een aanrader om de website te bekijken www.bontgeblokt.nl.
Ook onze naaste buren waren aangenaam gezelschap met artikelen uit een heel andere range maar wel weer affiniteit met het Noorden. Zij verkochten o.a. artikelen van Elandleer en Zweeds kristal. 
Op onze eigen Hei Hei stand hebben we ontzettend veel positieve reacties gekregen. Vooral onze antieke vitrages waren erg populair. We hadden ze wel 20x kunnen verkopen. Helaas voor onze klanten behoren ze tot ons etalagemateriaal. Voor de liefhebbers zullen we wel op zoek gaan naar tafelkleden in deze stijl.

Bescheiden zijn, kan een goede eigenschap zijn.
Misschien kan je het wel voorstellen; je gaat voor de eerste keer naar een fair en moet nog een hoop dingen leren. Je houdt je in eerste instantie aan de regels die worden gesteld. Ons devies na één keer: Houd je vooral niet teveel aan de regels.
Officieel mochten we een meter buiten de stand spullen neerzetten. Om ons heen nam ieder wel twee meter. Dat duurde bij ons dus ook niet lang, en hup, ook wij stalden onze mooie spullen meer naar voren uit, buiten die ene meter. Bescheiden zijn is in dit geval geen goede eigenschap, een beetje brutaal mag best! 
Na de eerste dag hebben we onze stand dan ook flink uitgebouwd met oude strijkplanken en allerlei krukjes.
Onze oma's  zou het geweldig hebben gevonden als ze wisten dat hun oude houten strijkplanken en vitrages worden gebruikt als etalage materiaal, en dat zoveel mensen ze mooi vinden! Zij zouden zeggen: wat moet je met die oude rommel? Maar tegenwoordig wordt alles wat oud is weer nieuw gemaakt. Op en top nostalgie en heerlijk om van te genieten.