Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


zondag 30 mei 2010

Bestellen

We wisten niet dat bestellen zoveel tijd kon kosten, ongelooflijk, maar het is gelukt! Vol goede moed begonnen we dinsdag met het maken van lijstjes van spullen die we wilden bestellen. De kannetjes en sjaals bij Chic Antique, vaasjes bij Bloomingville, theedoeken bij House Doctor en nog een heel aantal artikelen. We dachten dat is zo gebeurd. Helaas verkeerd gedacht! Vaasjes uitverkocht, site niet werkend, kannetjes en sjaals worden pas verstuurd met de back order. Het valt soms niet mee. En dus zijn we wel drie avonden bezig geweest om mooie spullen te bestellen.
Gelukkig kregen van House Doctor super mooie vaasjes van de back order binnen. Zijn ze niet geweldig! En ging moeder Jos naar de groothandel voor de geurkwasten en hartjes met belletjes. Deze hebben we nu weer volop binnen gekregen.
Nu maar hopen dat de rest van onze bestellingen deze week binnen komt, zodat we a.s. weekend weer vol bepakt kunnen afreizen. 5 en 6 juni gaat Hei Hei weer on tour naar  de fair Boerengenot in Borculo. Op http://www.boerengenot.nl/ kun je alle informatie vinden.