Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


zaterdag 5 juni 2010

Landgoedfair Borculo

Wat een weer! Het was vandaag voor een fair misschien iets te warm, maar het weer is toch fantastische! Hei Hei is weer on tour en vanochtend kwamen wij aanrijden bij Erve Brooks te Gerselaar. We konden de tenten vanaf de weg zien staan en het zag er gezellig uit. We hebben een mooi plekje met bomen in de rug, tegenover ons een mooi stand met zomerbloeiers en goed uit zicht op de arena.
Hoe vaker je het opbouwen van een kraam doet, des te sneller gaat het. Binnen anderhalf uur hadden we onze kraam opgebouwd. Voor de warmte waren we klaar en konden we genieten van ons bakje koffie verzorgd door de organisatie. We kregen weer veel complimenten van bezoekers. Dat is toch altijd leuk om te horen. Een dame van het blad Buitenleven was ook enthousiast over onze kraam en zal ons kaartje bij de redactie afgeven en ons tippen. Dat is natuurlijk altijd leuke en positieve reclame.
Hieronder kun je ons stand zien, en zeg nou zelf, voor een ordinaire marktkraam ziet het er toch weer fantastisch uit!