Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


donderdag 17 juni 2010

Country fair Aalten

Al maanden geleden schreven we in voor de Country fair in Aalten. Al zeg ik het zelf één van de leukste fairs om naar toe te gaan. De kosten voor standhouders voor zo´n fair zijn best wel prijzig. Dus na goed overleg zouden we een tent van 3x 3m huren met een houtenvlonder en buiten de binnenring van de fair. De binnenringplaatsen zijn n.l. een stuk duurder dan iets meer naar buiten.
Vorige week ontvingen we de standhouderskaarten met een plattegrond van de fair en onze plaats groen gearceerd. We waren best tevreden met de plek die we toegewezen hadden gekregen. Zo´n beetje in het midden van het blauwe pad.
Worden we vanmiddag gebeld door de organisatie of we het vervelend zouden vinden om een andere plaats toegewezen te krijgen. Joke van de organisatie had wat meer ruimte nodig op de plek waar wij waren ingedeeld. Of we naar de binnenring wilden verhuizen in het witte pad!! Hé wat vervelend voor ons, zonder de extra kosten staan we nu toch in de binnenring!!
De Hei Hei stand staat vlak naast de binnen ring in het witte pad naast Ras uitgevers en de AGA shop.