Hei Hei

welkom op onze blog.
Hier geven we je allerlei tips, inspiratie en houden we je op de hoogte van alle nieuwtjes op het gebied van wonen en interieur.


maandag 21 juni 2010

Inkopen

Begin mei schreven we al over onze inkoopster, moeder Jos, en dat het zo ontzettend handig is dat ze heel dicht bij de groothandel woont. Afgelopen week is ze weer voor ons op pad geweest. Moesten we haar vorige keer nog helemaal telefonisch door de groothandel heen loodsen om de juiste artikelen mee te brengen werden we dit keer één keer gebeld.
Ze had alles al gevonden maar nu stond ze bij de glasafdeling en zag super leuke kleine stolpen. Of zij ze mee moest nemen? Direct moesten we aan een mevrouw denken die om kleinere stolpen had gevraagd. Ze wilde daar graag het zilveren zakhorloge van haar vader onderleggen. Helaas hadden we ze toen niet, maar nu wel. Moeder Jos heeft er namelijk een aantal meegenomen en ze zijn super.
Wij hebben er één van onze horloges ondergelegd samen met een vaasje. En ziet dat er niet super uit?


Jos we kunnen niet anders zeggen dat heb je goed gedaan!!

Country fair Aalten

Nog een paar dagen en dan reizen we af naar Aalten. Daar zijn ze al met de opbouw van de fair begonnen. Ook wij zijn druk bezig met de voorbereidingen, voorraadlijsten ordenen, spullen inpakken, Hei Hei kaartjes bestellen en ga zo maar door. Donderdag wordt de auto gepakt en vrijdag zullen we in alle vroegte afreizen naar het oosten des lands. Voor die tijd verzorgen we nog een HIP bij Simone wegens haar verjaardag. Het worden drukke dagen maar wel gezellige dagen. Wij hebben er wel zin!

Hei Hei